Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές

To 2008 είναι (ήταν) το έτος δημιουργίας του Ψαρότοπου μου. Ήταν και είναι, ίσως, ένα από τα ωραιότερα και δημιουργικότερα πράγματα τα οποία έχω ασχοληθεί. Ο σκοπός της δημιουργίας του Ψαρότοπου, ήταν κυρίως η συλλογή των συνταγών που κατά καιρούς συλλέγω στα ερευνητικά ταξίδια που συμμετάσχω, κατά μήκος της Ελλάδας, αλλά και οι παραδοσιακές Κρητικές συνταγές που έχουν σαν βάση τα θαλασσινά. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα που πέρασε, προστέθηκε και οι δικιά σας παρουσία η οποία έδωσε ζωή σε αυτό το blog. Για αυτό το λόγο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά για την μεγάλη τιμή που μου έχετε κάνει και συμμετέχετε στην προσπάθεια μου, είτε ως πλήρωμα (αναγνώστες), είτε ως απλοί σχολιαστές των αναρτήσεων μου.

Μέσα σε αυτούς τους εννέα μήνες λειτουργίας του Ψαρότοπου έχουν δημοσιευτεί 43 αναρτήσεις και έχουν περάσει να τις δουν 11,635 άτομα (έως τώρα που γράφω), ενώ έχουν γίνει συνολικά 407 βουτιές (σχόλια).

Μέσα σε όλα τα άλλα, ήρθε να προστεθεί και μία μεγάλη τιμή η οποία μου έγινε από το περιοδικό I cook Greek. Συγκεκριμένα, στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του, έχει αφιέρωμα σε 7 blog που ασχολούνται με την μαγειρική. Μέσα σε αυτά είναι και ο Ψαρότοπος. Το περιοδικό αυτό μοιράζεται δωρεάν στα καταστήματα Cook Shop, σε εμπορικά κέντρα (The Mall,Hondos κ.α.), σε βιβλιοπωλεία, στο μετρό και σε πολλά άλλα μέρη σε όλη τη Ελλάδα. Επίσης, είναι και διαθέσιμο από την σελίδα του I Cook Greek όπου και μπορείτε να το κατεβάσετε.
Για άλλη μια φορά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε και να σας ευχηθώ, από καρδιάς, το καινούργιο έτος να σας προσφέρει απλόχερα υγεία, χαρά και ευτυχία.
Δημοσίευση σχολίου