Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

And the winner is ...

Καλημέρα σε όλους !!!
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό. Ελπίζω να σας άρεσε και να ''μάθατε'' κάτι από αυτό. Ευτυχώς βρέθηκε νικητής και δεν θα χρειαστεί να γίνει επαναληπτικός διαγωνισμός. Ο νικητής είναι ο φίλος μου ο sideras !!! Συγχαρητήρια πολλά και περιμένω mail σου για να μου υποδείξεις που μπορώ να σου στείλω το έπαθλο σου.

Οι σωστές απαντήσεις είναι :

•1-δ

•2-β

•3-α

•4-β

•5-γ

•6-β

•7-γ

•8:γόπες

•9:μαρίδα

•10:δράκαινες

Τέλος σας αποστέλνω μια φωτογραφία από το δόντι το οποίο ήταν έπαθλο στο διαγωνισμό για να έχουμε να θυμόμαστε ...

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ,

Λάμπρος


9 σχόλια:

Gianni είπε...

Μπράβο στον Σιδερά.
Πραγματικά είχε φάση ο διαγωνισμός...

LAMBROS είπε...

Ναί όντως ήταν πάρα πολυ διασκεδαστικός ... Γιάννη σου άρεσε το κρεμαστό τελικά ;

Gianni είπε...

Όντως είναι καλό.
Πάντως περίμενα πως στον διαγωνισμό θα προσπαθούσες να μας μπερδέψεις και λίγο, αλλά δεν το έκανες.
πχ. έβαλες σαρδέλα και όχι φρίσσα κτλ.
Αφού έχεις τόσο καλές φωτο προτείνω κάποια στιγμή να έκανες κάποια άρθρα για να βοηθήσεις να ξεχωρίζουν πχ ο μοσχιός ή η λιδώνα από το χταπόδι, η φρίσσα από τη σαρδέλα, ο χάνος από τον γύλο κτλ.

LAMBROS είπε...

Επειδή ήταν ο πρώτος διαγωνισμός δεν ήθελα να σας μπερδέψω και πολύ, για αυτό το λόγο και επέλεξα σαν ερώτηση παγίδα μόνο το Μοσχιο. Σχετικά με την πρότασή σου την είχα στο μυαλό μου και σύντομα θα το κάνω. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις πάντως,
Λάμπρος

betty είπε...

Λάμπρο, πραγματικά έκανες καλά που δεν μας μπέρδεψες γιατί δεν θα υπήρχε μάλλον νικητής!! Τώρα είναι ευκαιρία να μάθουμε και τα ψάρια! Αλλά δεν τα πήγα κι άσχημα για αρχάρια...4 στα δέκα :)))

LAMBROS είπε...

Ναί όντως betty τα πήγες εξαιρετικά για αρχάρια. Έκανες ένα πολύ καλό σκορ και πάνω από όλα πιστεύω οτί έμαθες και κάτι, έτσι δεν είναι; Δεν έχω πάρει ακόμα mail από το φίλο μας τον Sidera, ξέρει κανείς τίποτα μήπως; Αυτό είναι που λένε, λείπεις και η τύχη σου δουλεύει : ) ...

Sideras είπε...

Δηλαδή κέρδισα! Κέρδισα το δόντι του φαφούτη! Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ψαρά, διασκευαστικός διαγωνισμός αλήθεια ,με μικρή όμως δόση αγωνιάς. Περιμένω να μου στείλεις το δόντι , δίχως τον βιολογικό ιδιοκτήτη φυσικά. Τα στοιχεία μου στα στέλνω σε λίγο.

Τελικά ήταν Μοσχιός το 3.Το είχα ζωγραφίσει, αλλά όχι ανάποδα.
Να πω ότι όταν κατεβαίνεις τα σαββατοκύριακα για να αγοράσεις φρέσκο ψαράκι στην ψαραγορά ,ε τις ονομασίες λίγο πολύ τις μαθαίνεις από τους ψαράδες. Αλλά οι φωτογραφίες όντος με δυσκόλεψαν ιδίως των μαζεμένων ψαριών.

Το βραβείο το βλέπω κόσμημα στο λαιμό μου αυτό το καλοκαίρι .Θα κάνει μαζί μου μακροβουτιές στις θάλασσες ,ε και αν συναντηθώ με κανένα καρχαρίνι ,μάλλον έχω πιθανότητες να με περάσει για συνάδελφο.

Λάμπρε και γενικά σε αυτούς που καταθέτουν τέτοιους εποικοδομητικούς διαγωνισμούς ,που έχουν σκοπό να αφυπνίσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις μας, αξίζουν συγχαρητήρια.

Τώρα θα βγω στο βήμα να κάνω δήλωση .Λοιπόν σαν νικητής δηλώνω περήφανος και ψώνιο για τις γνώσεις μου. Και να θυμάστε να τρώτε ψαράκι ,διότι είναι ωφέλιμο πολύ στον οργανισμό του ανθρώπου!

LAMBROS είπε...

Συγχαρητήρια και πάλι φίλε μου Σιδερά ! Θα προσπαθήσω κι όλας σήμερα να σου το στείλω. Σου εύχομαι πάντα τέτοιες ''επιτυχίες'' και μακάρι να το χαρείς. Όταν το λάβεις απλά πες το μου οκ?
Λάμπρος

Sideras είπε...

Εννοείτε Λαμπρό ότι θα ενημερώσω. Τις κάμερες μου : )