Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Μπακαλιαρομπουκίτσες με θυμάρι



Υλικά
• 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο
• 1-2 κούπες αλεύρι
• 1 αυγό
• 1 κ.σ. γάλα
• 2 κ. σ. θυμάρι
• πιπέρι
• αλάτι
• ελαιόλαδο για το τηγάνι

Διαδικασία
Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί. Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στίβουμε καλά. Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι. Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι. Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Καλή όρεξη

Μια συνταγή από το www.greekmasa.gr
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια: