Υλικά
• 250 γραμ. σολομό
• 600 γραμ. πράσο
• 2 ντομάτες αποφλοιωμένες
• 1 κρεμμύδι
• 1 μαραθόριζα
• 1 σφηνάκι ούζου
• αλάτι
• πιπέρι
• λάδι
Διαδικασία
Αρχικά ψιλοκόβουμε τα υλικά, δηλαδή τις ντομάτες το κρεμμύδι και το πράσο.Παίρνουμε 2 κομμάτια φιλέτου σολομό, τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και τα αφήνουμε στην άκρη. Έπειτα σοτάρουμε την μαραθόρριζα μέχρι να μαλακώσει. Μετά σειρά έχει το κρεμμύδι και το πράσο. Τέλος ρίχνουμε τις ντομάτες, ανακατεύοντας ελαφρά. Σβήνουμε το φαγητό με το ούζο και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το παρασκεύασμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και πάνω του εναποθέτουμε το σολομό. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου, για μισή ώρα περίπου.
Καλή όρεξη!
Καλή όρεξη!
Συνταγή από το www.tear.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου